Publicerad: 2021-12-20

Vänligen verifiera att du inte är en robot

SST söker registrator/administratör

SST söker en registrator/administratör då vår nuvarande registrator kommer gå i pension till sommaren.

Myndigheten för stöd till trossamfund (SST) har i uppdrag att främja en dialog mellan stat och trossamfund samt att bidra med kunskap om religion och samfundsliv i Sverige. Myndigheten fördelar också ekonomiska bidrag och ansvarar för frågor om trossamfundens roll i krisberedskapen. Läs mer på www.myndighetensst.se

Som registrator/administratör kommer du att arbeta med registrering, arkivering samt att vara ett stöd i hanteringen av bidragsansökningar och att svara för att lämna ut allmänna handlingar. Utöver arbetet med arkiv och registrering ingår en del mer allmänna administrativa sysslor som att vara behjälplig med ta emot anmälningar och på annat sätt delta i förberedelser inför kurser och konferenser.

I arbetsuppgifterna ingår också att i nära samarbete med myndighetens ledning delta i ett strategiskt arbete med utveckla myndighetens administrativa rutiner inom registratorsfunktionens ansvarsområden. Under 2022 kommer ett myndighetsövergripande förändrings- och utvecklingsarbete genomföras med fokus på digitalisering och på att skapa effektiva och hållbara administrativa processer. Detta innebär att du kommer ha goda möjligheter att påverka ditt framtida arbete genom att tillsammans med andra skapa effektiva processer och utveckla myndighetens dagliga arbete.

Vi är en liten myndighet om 12 personer och det innebär att hos oss är man involverad och är med och påverkar i många olika delar av vår verksamhet. Här arbetar vi i team, hjälper varandra, och driver våra projekt gemensamt när det behövs.

Det innebär att du kommer ha många egna arbetsuppgifter som du kommer att driva självständigt men även mycket teamarbete över lag. Du är van vid att driva dina arbetsuppgifter med god struktur, sätter en noggrann prägel på det du utför och är gärna med och hittar kreativa lösningar när så krävs.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga färdigheter för tjänsten.

Din placering kommer att vara på plats hos myndigheten i Alvik. Naturligtvis följer vi händelseutvecklingen kring coronapandemin och anpassar arbetet efter Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer, så distansarbete från hemmet förekommer också.

Vi söker dig som har
• relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskap
• minst tre års erfarenhet av diarieföring och/eller arkivverksamhet på statlig myndighet
• erfarenhet av administrativt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med trossamfundsfrågor eller frågor kopplade till det civila samhällets organisationer.

Anställningsinformation
Tjänsten är en tillsvidareanställning och din tjänstetitel blir registrator/administratör.

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.
Sista ansäkningsdag är 16/1-2022

Frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 073-6847707.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester och eventuellt videointervjuer. Dessa skickas till dig via mail och det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.